CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, April 8, 2010

GIVE AWAY CONTEST! COME & JOIN!

Hye!!!!!!!!! u all nak jadi giveaway winner macam i, then dapat gift yg cute mute comel2 belaka, haaa..sape yg xnak kan.. senang je, u all just ikut syarat-syarat2 yang i list kan di bawah ni ok....

1) u all jadi follower blog :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E:
2) add link :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: kat bloglist u all
3) buat entry yang simple n yang u all rasa sangat kreatif yg mungkin
dan
4) jgn lupe letak link back,so ramai2 blh join..the more is merrier!!


ni present yg u all akan dapat , amacam, cute kan


haaa..bukan tu aje..ni lagi



so, just klik di sini follow syarat2 yang ditetapkan aje before closing date 11/4/2010
enjoyyyy!!!!!!!!!

No comments:

There was an error in this gadget

Jom Dengar Lagu


.: Frenzy.Fm :.
Mesti Gempak Punya!~