CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 20, 2010

Mini Karipap

MINI KARIPAP COMEL
Di sini saya ada mengambil tempahan untuk Mini Karipap, yang berintikan ikan original dari terengganu. Sesiapa nak order boleh dibuat seminggu awal ok. Memang sedap dan sesuai untuk di makan dimana2 sahaja dan bila2 masa.





100 pcs (1 beg) - RM18

BELI BANYAK LAGI BANYAK DISKAUN!

Jom order sekarang!


*Penghantaran hanya dibuat di sekitar Ampang dan Cheras sahaja. Caj penghantaran antara RM5-RM10 sahaja
-atau-
*Boleh collect sendiri (free delivery)
-atau-
*Order akan di pos terus ke tempat anda




~ Delivery to Azie (200 pcs) - done
~ Delivery to Zura (200 pcs) - done
~ Delivery to Arin (100 pcs) - done
~ Delivery to Sya2 (100 pcs) - done
~ Delivery to Fit3 (100 pcs) - done
~ Delivery to Munirah (100 pcs) - done
~ Delivery to Ela (100 pcs) - done
~ Delivery to Sya2 (100 pcs) - done
~ Delivery to Muni (100 pcs) - done (pending payment) 


Order:
Cot (300 pcs) - pending

Tuesday, April 13, 2010


HYE GUYS!!! NEW ITEMS AVAILABLE NOW. CHECK IT OUT!

Friday, April 9, 2010

Aksesori Wanita - SALE! SALE!



PROMOSI PEMBUKAAN UNTUK BARANGAN TERBARU!!

Sempena dengan produk terbaru dari saya, dengan ini saya merasmikannya dengan promosi koleksi aksesori wanita dengan harga yang murah


~Ear Ring~

RM7
(Item 1)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RM7
(Item 2)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RM7
(Item 3)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RM7
(Item 4)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RM7
(Item 5)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RM7
(Item 6)



*Free postage for all items above

Aksesori Wanita - SALE! SALE!





~Bracelet~



RM10
(Item A)
*********************************


RM10
(Item B)
*********************************

RM10
(Item C)
*********************************


RM10
(Item D)
*********************************
*Free postage for all items above

Thursday, April 8, 2010

GIVE AWAY CONTEST! COME & JOIN!

Hye!!!!!!!!! u all nak jadi giveaway winner macam i, then dapat gift yg cute mute comel2 belaka, haaa..sape yg xnak kan.. senang je, u all just ikut syarat-syarat2 yang i list kan di bawah ni ok....

1) u all jadi follower blog :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E:
2) add link :L:I:L:L:Y:S:H:O:P:P:E: kat bloglist u all
3) buat entry yang simple n yang u all rasa sangat kreatif yg mungkin
dan
4) jgn lupe letak link back,so ramai2 blh join..the more is merrier!!


ni present yg u all akan dapat , amacam, cute kan


haaa..bukan tu aje..ni lagi



so, just klik di sini follow syarat2 yang ditetapkan aje before closing date 11/4/2010
enjoyyyy!!!!!!!!!
There was an error in this gadget

Jom Dengar Lagu


.: Frenzy.Fm :.
Mesti Gempak Punya!~